Over thebbqsmoker.nl

 Uit liefde voor lekker eten en koken .En na een aantal jaren in verschillende keukens te hebben gestaan, heb ik de keuze gemaakt om het roer om te gooien. Ik wilde iets anders gaan doen. Na verschillende uitdagingen, bleef ik het koken missen. Met de liefde voor BBQ-en deed ik samen met mijn vriend Maikel mee met RTL4 Baas BBQ.

Maikel en Ik werden uitgenodigd om met de voorrondes mee te doen,  de voorronde ging onder extreme weersomstandigheden door. Het decor zagen we voorbij vliegen door de harde wind maar we lieten ons niet uit de wind slaan . We zaten bij de top 3 en hadden een ticket voor de tv opnames te pakken .Daar stonden we dan met onze snuiters op de tv .Op van de spanningen  maar we hadden een top dag, helaas hield ons tv debuut op.

Maar de liefde voor BBQen werd alleen maar meer, LOW and Slow vinden we heerlijk om te doen , heerlijk alle tijd om met verse producten te werken . We kwamen in Oss terecht op het Smoker Event van de smoking Mobsters bij EuroMeat . Daar kwam ik in contact met Kees. De man die Smokers bouwt, er was meteen een klik met Kees. We belde en spraken met elkaar over een Eigen Smoker. De eerste tekeningen kwamen , het BBQ hart ging sneller kloppen . Na verschillende tekeningen werd de opdracht gegeven. Het bouwen van de smoker was begonnen.  iedere week kregen we een foto hoe ver hij was met het bouwen.

En toen was hij klaar, onze prachtige Smoker, we kunnen aan de slag .

theBBQsmoker.nl is een cateringbedrijf die alleen werkt met verse producten,  van de betere leveranciers.  Met de smoker werken wij met verschillende soorten hout zoals eiken,appel kersen en pruimen hout,  waardoor de producten een heerlijke rooksmaak krijgen. Doordat het vlees langzaam gaart droogt de buitenkant minder uit en kunnen de vleessappen zich geleidelijk herverdelen waardoor het vlees of vis als geheel malser en sappiger blijft. Waardoor het dus nog meer genieten wordt van een heerlijk stuk vlees of vis.